Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Παναγιώτα Γκόλιαρη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Παναγιώτα Γκόλιαρη

Eιδικός Ορθοδοντικός
Διεύθυνση Εργασίας: Δημ. Γούναρη 20, Θεσσαλονίκη Διεύθυνση Εργασίας: Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη 8, Κιλκίς Τηλέφωνα Εργασίας: 2310 254010 / 6978 398188 Τηλέφωνα Εργασίας: 2341 075299 Website: orthopearls.gr

Βιογραφικό:

Η Ορθοδοντικός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιλκίς.Η αγάπη της για την Ορθοδοντική ξεκίνησε όταν η ίδια έβαλε σιδεράκια ως παιδί. Σπούδασε στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης(Α.Π.Θ) όπου αποφοίτησε με βαθμό “ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ” (D.D.S).Μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως χειρούργος οδοντίατρος σε ιδιωτικά πολυιατρεία της Μεγάλης Βρετανίας.

Το 2009 ύστερα από διεθνή επιλογή ξεκίνησε το τριετές Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στην ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και το 2012 απέκτησε τον τίτλο της Ειδικού Ορθοδοντικού.

Eκτός από την κλασσική ορθοδοντική η γιατρός έχει αποκτήσει πιστοποίηση για τις τεχνικές Invisalign(διάφανοι νάρθηκες) και Incognito(γλωσσικά σιδεράκια). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε με παιδιά και ενήλικες, με ασθενείς με σχιστίες, κρανιοπροσωπικά σύνδρομα, προβλήματα της κροταφογναθικής διάρθρωσης(TMD), με συμβατικά και χειρουργικά περιστατικά.

Η διπλωματική της εργασία αφορούσε τη συσκευή Hycon Device και το κλείσιμο κενών σε ορθοδοντικούς ασθενείς(υπεύθυνη Dr.Heidrun Kjellberg). Από το 2013 διατηρεί το Ορθοδοντικό της ιατρείο στο Κιλκίς για παιδιά και ενήλικες. Παράλληλα,απο το 2015 μέχρι και το 2018 εργάστηκε περιοδικά στο ορθοδοντικό ιατρείο του κ. Σταύρου Κοιλιαρίδη και κ. Μαρίας Χαραλαμπίδου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η Ορθοδοντικός αποτελεί μέλος του πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου(Δ.Σ) του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς από το 2013 όπου διατηρεί τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου. Έχει εξειδικευτεί σε τεχνικές Botox και Yαλουρονικού οξέος(ενέσιμα) στο πιστοποιημένο κέντρο KT Training του Λονδίνου(UK).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Δημ. Γούναρη 20, Θεσσαλονίκη

Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη 8, Κιλκίς