Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Παναγιώτα Λυκοτσέτα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Παναγιώτα Λυκοτσέτα

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Πλαστήρα Νικόλαου 21, Καρδίτσα Τηλέφωνα Εργασίας: 2441 022020 Website: facebook.com

Βιογραφικό:

Η ιατρός αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2016.
Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών εργάσθηκε ως βοηθός οδοντιάτρου και παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων, καθώς συμμετείχε με εργασίες σε πανελλαδικά συνέδρια. Η επιμόρφωσή της συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Το οδοντιατρείο Λυκοτσέτα Παναγιώτα – Family Dental Care βρίσκεται στην Καρδίτσα από τον Μάιο του 2017.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο οδοντιατρείο, άνετο και φιλικό προς τον ασθενή, με επιστημονικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Απευθύνεται σε ασθενείς όλων των ηλικιακών ομάδων.

Όσον αφορά τα παιδιά σκοπός της είναι αφενός η πρόληψη και η καθοδήγηση στην επίτευξη σωστής στοματικής υγιεινής και αφετέρου η θεραπεία διαφόρων παθήσεων όπως της νόσου της τερηδόνας και του πολφού.
Σχετικά με τους μεγαλύτερους σε ηλικία ασθενείς στόχος της είναι η παροχή ανώδυνων οδοντιατρικών υπηρεσιών καθώς η αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση.
Το ιατρείο καθώς και η πολυκατοικία διαθέτουν εγκαταστάσεις ΑΜΕΑ και επιτρέπουν σε όλους τους ασθενείς ίση πρόσβαση.
Επιπλέον στο χώρο του ιατρείου πραγματοποιούνται χειρουργικές επεμβάσεις (σε τοπικό επίπεδο) παρουσία και σε συνεργασία με γναθοχειρουργό.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Πλαστήρα Νικόλαου 21, Καρδίτσα