Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Παναγιώτης Λαμπούσης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Παναγιώτης Λαμπούσης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Καβέτσου 44, Μυτιλήνη Τηλέφωνα Εργασίας: 2251027772 / 6932757730 Website: lampousisdentist.gr

Βιογραφικό:

Το ιατρείο άρχισε τη λειτουργία του 28 φεβρουαρίου 1990, από τότε λειτουργεί συνεχώς με αυξανόμενη προσέλευση ασθενών. Ο ιατρός συνεχώς ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης με πλήθος συνεδρίων και εξειδικευμένων σεμιναρίων (διεθνών και ελληνικών). Έχει εκπαιδευτεί στη Γερμανία στο Mannheim και στο Seefeld της Γερμανίας από το 1994, στα εμφυτεύματα.

Επίσης έχει παρακολουθήσει μία σειρά εκπαίδευσης (θεωρητική και χειρουργική) διάρκειας 1 έτους στην Ελληνική εταιρεία οστεοενσωματούμενων οδοντικών και γναθοπροσωπικών εμφυτευμάτων και βιουλικών με υπεύθυνο καθηγητή γναθοπροσωπικής χειρουργικής Eλευθέριο Βαϊρακτάρη, το έτος 1996.

Έχει παρακολουθήσει δύo φορές συνέδριο για την ακτινοπροστασία στα οδοντιατρεία. Επίσης έχει αποκτήσει και την απαραίτητη άδεια για χειριστή ορθοπαντομογράφου απο την ΕΕΑΕ(Eλληνική Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας Δημοκριτος) Έχει παρακολουθήσει 5 φορές σεμινάριο και διεθνές συνέδριο για τρισδιάστατη έμφραξη ριζικών σωλήνων στην ενδοδοντική θεραπεία δοντίων χρησιμοποιώντας μηχανικές διευρύνσεις και έγχυση θερμοπλαστικής γουταπέρκας (system-B, optura) από το 2000.

Έχει κάνει εκπαίδευση στην κατευθυνόμενη οστική & ιστική αναγέννηση από το 1992 και έκτοτε ενημερώνεται συνεχώς στο ιδαίτερο αυτό αντικέιμενο. Ο ιατρός έχει κάνει πλήθος σεμιναρίων στην προσθετική αποκατάσταση, στις αισθητικές αποκαταστάσεις, στην λεύκανση δοντιών, στη χρήση ζιρκονίου – πορσελάνης, μοσχεύματα για τα εμφυτεύματα και στους περιοδοντικούς ιστούς.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Καβέτσου 44, Μυτιλήνη