Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Παναγιώτης Χαχής Χ. - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Παναγιώτης Χαχής Χ.

Στρατιωτικός Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Επιδαύρου 21, Περιστέρι Τηλέφωνα Εργασίας: 2105723886 Τηλέφωνα Εργασίας: 6949 233 660 Website: chachisdental.gr

Βιογραφικό:

Καλώς ήλθατε στο οδοντιατρείο Χαχής Παναγιώτης Dental Care.

Το ιατρείο μας ξεκίνησε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2017 στο Περιστέρι σε έναν άνετο χώρο, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας και στις ανάγκες σας.

Η φιλοσοφία μας στην θεραπεία των ασθενών μας είναι η παροχή υπηρεσιών, που καλύπτουν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, με την ανάλυση των προβλημάτων σας και με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Μέσω της τελευταίας η οδοντιατρική έχει κάνει άλματα με πολλές κατακτήσεις, όπως ψηφιακές αποτυπώσεις, χρήση ανώδυνων τεχνικών και διάφορων άλλων εξελίξεων.

Σκοπός μας, λοιπόν, είναι η συνδυασμένη εφαρμογή όλων αυτών των εξελίξεων, προς όφελος της στοματικής υγείας των ασθενών μας!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Επιδαύρου 21, Περιστέρι