Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή Μαργέλλου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Παρασκευή Μαργέλλου

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Γεμελιάρη 6, Μαρούσι Διεύθυνση Εργασίας: Πατρέως 29, Πάτρα Τηλέφωνα Εργασίας: 210 2206819 / 697 4458258 Τηλέφωνα Εργασίας: 261 0224417 / 697 4458258 Website: dent-smile.gr

Βιογραφικό:

Είμαι Οδοντίατρος με ιδιωτικά ιατρεία στην Πάτρα και στο Μαρούσι. Κατέχω πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και έχω μετεκπαιδευτεί στα εμφυτεύματα από το Πανεπιστήμιο της Cologne της Γερμανίας και στην Ομοιοπαθητική με ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το ECH.

Δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη των νόσων του στόματος και προτείνω εξατομικευμένο πρόγραμμα πρόληψης ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Το επιστημονικό μου ενδιαφέρον εστιάζεται στην πρόληψη, στην αισθητική οδοντιατρική, στη χειρουργική των εμφυτευμάτων, στις προσθετικές αποκαταστάσεις, καθώς και στην επανορθωτική οδοντιατρική.

Οι χώροι των ιατρείων συνδυάζουν χώρους λειτουργικούς και ταυτόχρονα φιλικούς προς τους πασθενείς. Συνδυάζοντας την κάλυψη της ανάγκη ενσωμάτωσης υποδομών για την χρήση σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού, μηχανημάτων και την ανάγκη της δημιουργίας μιας ατμόσφαιρας ιδιαίτερα φιλικής σε ένα περιβάλλον που να προκαλεί έμπνευση και καλή διάθεση για όλους τους παρευρισκομένους, γιατρούς, προσωπικό και ασθενείς σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, η επίσκεψη σας θα είναι μία ευχάριστη εμπειρία!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Γεμελιάρη 6, Μαρούσι

Πατρέως 29, Πάτρα