Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Αισθητική Οδοντιατρική Athens Dental Care
Διεύθυνση Εργασίας: Μαρασλή 3 & Β. Σοφίας, Κολωνάκι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 7293211 Website: athensdentalcare.gr

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών (1999-2005). Λόγω της προσωπικής της ανάγκης να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ανθρώπους που υποφέρουν με το κοίταγμα τους στον καθρέπτη κι αναγνωρίζοντας ότι το χαμόγελο αντικατοπτρίζει τη ψυχική μας διάθεση, την κοινωνική μας υπόσταση κι αναμφισβήτητα τη γενική μας υγεία, μετεκπαιδεύτηκε στο New York University, College of Dentistry στην Αισθητική Οδοντιατρική (2006-2008).

Κατά την διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στο πρόγραμμα Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. φοιτητών της οδοντιατρικής, αποκομίζοντας μέσα από εξειδικευμένη πρακτική άσκηση μεγάλη εμπειρία τόσο σε εμφράξεις σύνθετων ρητινών, ενδοδοντικές θεραπείες, ακίνητη και κινητή προσθετική, όσο και σε ακόμη πιο εξειδικευμένες οδοντιατρικές εργασίες όπως χειρουργική περιοδοντίου, ακρορριζεκτομές και προσθετική επί εμφυτευμάτων.(2001-2005).

Η συνεργασία της με το Athens Dental Care ξεκίνησε από τη δημιουργία του, το 2006. Ασχολείται τόσο με περιστατικά Αισθητικής όσο και Γενικής Οδοντιατρικής, προκειμένου να επιτυγχάνεται ο σωστός συντονισμός, η ιδανική χρονικά, θεραπευτικά και οικονομικά υλοποίηση ενός καθολικού για τον ασθενή σχεδίου θεραπείας.

Παράλληλα αναπτύσσει σημαντική επιστημονική δραστηριότητα κατά τα έτη 2004-2009 σε Πανελλήνια Συνέδρια Οδοντιατρικής, συμπόσια και σεμινάρια, με ελεύθερες και επιτοίχιες ανακοινώσεις και πολλές από τις ανωτέρω εργασίες της δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά οδοντιατρικά περιοδικά.

Η συμμετοχή της σε Πανελλήνια συνέδρια είναι συνεχής και δεν περιορίζεται σε αμιγώς οδοντιατρική βάση αλλά και σε ένα ευρύτερο φάσμα προσέγγισης του ανθρώπινου οργανισμού όπως η νοσηλευτική, η στοματική και γναθοπροσωπική ακτινολογία καθώς και η ανάπλαση ιστών ως προέκταση της πλαστικής χειρουργικής.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μαρασλή 3 & Β. Σοφίας, Κολωνάκι