Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Σανούδος – Καπακιάν - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Σανούδος – Καπακιάν

Ορθοδοντική Κλινική
Διεύθυνση Εργασίας: Αγγέλου Μεταξά 33, Γλυφάδα Τηλέφωνα Εργασίας: 2108940113 Website: braces.gr

Βιογραφικό:

Ο Ματθαίος Σανούδος είναι ορθοδοντικός, επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, και πιστοποιημένος εκπαιδευτής στη “Problem-Based Learning”μέθοδο διδασκαλίας.

Το 1995 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και συνέχισε  στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου απέκτησε με επιτυχία την Πιστοποίηση στην Ορθοδοντική και τον τίτλο του Διδάκτορα στις Οδοντιατρικές Επιστήμες και Φυσιολογία του Οστού από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.

Έχει διδάξει σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς μαθητές στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα λαμβάνοντας πληθώρα βραβείων και υποτροφιών. Από το 2003 διδάσκει στην Οδοντιατρική Σχολή και είναι μέλος της ΑΑΟ American Association of Orthodontists.

Το κλινικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται ανάμεσα σε άλλα και στις μεθόδους Αόρατης Ορθοδοντικής. Η έρευνα του είχε ως κύρια θέματα την ‘Επίδραση των ορμονών και διαφόρων χημικών παραγόντων στην ανάπτυξη του οστού’, τη ‘Σκελετική ανταπόκριση σε διαστημικές πτήσεις’ και την ‘Επίδραση της νικοτίνης στην οστική επούλωση’. Τα θέματα του έχουν παρουσιαστεί σε πολλά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

O Πωλ Καπακιάν αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών το 1981. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στην Ορθοδοντική στις ΗΠΑ στο Loyola University of Chicago οπού αποφοίτησε το 1984.

Στην συνέχεια εγκαταστάθηκε στη Γλυφάδα όπου ξεκίνησε το ιδιωτικό ιατρείο. Ήταν από τους πρώτους ειδικευμένους ορθοδοντικούς στην Αθήνα και τα νότια προάστια και στην πορεία των 35 ετών επαγγέλματος έχει θεραπεύσει ολόκληρες γενιές ασθενών.

Η ομάδα και οι ορθοδοντικοί μας συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία και τις σύγχρονες ορθοδοντικές μεθόδους θεραπείας στην Ορθοδοντική Κλινική  για να σας χαρίσουν μια μοναδική ορθοδοντική εμπειρία και ένα εξαίρετο και υγιές χαμόγελο.

Οι παράγοντες που θα σας δώσουν το τέλειο χαμόγελο είναι πολλοί, όπως οι ορθοδοντικοί και η ομάδα μας. Κάθε μέλος του ιατρείου γνωρίζει ότι το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του είστε εσείς για αυτό και είναι πάντα ευχάριστο για αυτούς να σας καλωσορίζουν στη κλινική μας.

Είναι έμπειροι με πολλά χρόνια προϋπηρεσία και πάντα με διάθεση να σας βοηθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας σας.

Για αυτούς και πολλούς ακόμα λόγους στην Ορθοδοντική Κλινική Σανούδος -Καπακιάν στη Γλυφάδα, οι ασθενείς μας αισθάνονται ότι είναι μέλος μια μεγάλης οικογένειας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Αγγέλου Μεταξά 33, Γλυφάδα