Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Σιαραμπή Ελένη DR - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Σιαραμπή Ελένη DR

Χειρουργός Οδοντίατρος – Διδάκτωρ Α.Π.Θ.
Διεύθυνση Εργασίας: Λαμπράκη Γρηγορίου 119, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: +302310913211 Τηλέφωνα Εργασίας: +306947907967 Website: odontiatros-siarampi.gr

Βιογραφικό:

Χειρουργός Οδοντίατρος – Διδάκτωρ Α.Π.Θ. | Σιαραμπή Ελένη στη Θεσσαλονίκη – Τούμπα

Στην αναζήτηση σας για άψογη εξυπηρέτηση και οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε εσείς ή οι οικείοι σας, η χειρουργός οδοντίατρος Σιαραμπή Ελένη, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη-Τούμπα, είναι ο ιδανικός προορισμός!

Έχοντας πίσω της χρόνια εμπειρίας σε διάφορα οδοντιατρικά περιστατικά και ακαδημαϊκή γνώση υψηλής πιστοποίησης, η χειρουργός-οδοντίατρος Σιαραμπή Ελένη, με έδρα της τη Θεσσαλονίκη-Τούμπα, είναι στη διάθεσή σας για να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημά σας.

Η δρ. Σιαραμπή Ελένη έχει κάνει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ακίνητη Προσθετική & Εμφυτευματολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου είναι και διδάκτωρ.

Στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο της η χειρουργός-οδοντίατρος Σιαραμπή Ελένη, με έδρα της τη Θεσσαλονίκη-Τούμπα, αναλαμβάνει – χάρη στην πείρα και την άρτια εξειδίκευσή της πάνω στο αντικείμενο- οποιοδήποτε σχετικό περιστατικό.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λαμπράκη Γρηγορίου 119, Θεσσαλονίκη