Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Σπύρος Ράπτης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Σπύρος Ράπτης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφ. Μαραθώνος 79 & Κοιμήσεως Θεοτόκου 1, Γέρακας Τηλέφωνα Εργασίας: 2107701634 / 6932289287 Website: raptisdentist.gr

Βιογραφικό:

Ο οδοντίατρος Ράπτης Α. Σπύρος στον Γέρακα προσφέρει σύγχρονες μεθόδους θεραπείας και αισθητικής οδοντιατρικής σε έναν νέο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία από το 1993 όπου αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή και είναι μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Αττικής.

Ακολούθως συνέχισε την εξειδίκευσή του στο Πανεπιστήμιο TRINITY COLLEGE OF DUBLIN στην Ιρλανδία, όπου και απέκτησε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Μ.Dent.Sc.) με εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία και Επανορθωτική Οδοντιατρική (Perio and Restorative Dentistry).

Έχει επίσης εργαστεί ως άμισθος συνεργάτης στην οδοντιατρική σχολή Αθηνών στην κλινική της Περιοδοντολογίας κατά τα έτη 2000-2002.

Από το 2002 ο οδοντίατρος Ράπτης Σπύρος διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο με έμφαση στην προσθετική και αισθητική αποκατάσταση δοντιών στην περιοχή της Αθήνας (Ζωγράφου). Από το 2016 το οδοντιατρείο μεταφέρθηκε στον Γέρακα Αττικής.

Από το έτος 2002 επίσης είναι μέλος της I.T.I. (International Team of Implantology).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφ. Μαραθώνος 79 & Κοιμήσεως Θεοτόκου 1, Γέρακας