Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Σταματάκη Βασιλική, DDS - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Σταματάκη Βασιλική, DDS

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Κουντουριώτου 149-151, Πειραιάς Τηλέφωνα Εργασίας: 2104120029 Website: vsmile.gr

Βιογραφικό:

Η ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ είναι χειρουργός Οδοντίατρος στο κέντρο του Πειραιά για ενήλικες, παιδιά, εφήβους. Απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, εκπαιδευθείσα στο Στοματολογικό τμήμα της Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ‘Α. Συγγρός’.

Μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής και της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος. Συμμετέχει στο πρόγραμμα πρόληψης και προαγωγής της στοματικής υγείας στα σχολεία του δήμου Πειραιά και έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια για ογκολογικούς ασθενείς και ΑΜΕΑ.

Από το 1999 ασκεί την Οδοντιατρική στο ιδιωτικό της ιατρείο VSmile, με πρωταρχικό μέλημα την ασφαλή, ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία του ασθενή και στόχο το ιδανικό θεραπευτικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Το οδοντιατρείο VSmile διαθέτει τελευταίας γενιάς υλικοτεχνική υποδομή και ειδικό ορθοδοντικό ιατρείο, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης και τέχνης.

Όλοι στην ομάδα του VSmile είναι ένθερμοι υποστηρικτές της δύναμης που έχει το όμορφο και υγιές χαμόγελο σε όλους τους τομείς της προσωπικής και κοινωνικής μας ζωής!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Κουντουριώτου 149-151, Πειραιάς