Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Σταύρος Μελέας - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Σταύρος Μελέας

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Νέα Πεντέλη, Αθήνα Τηλέφωνα Εργασίας: 210 80 42 710 Website: meleas.gr

Βιογραφικό:

Αποφοίτησα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) το 1998 με βαθμό «Λίαν Καλώς» και διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο από το 2000.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας εργάστηκα ως οδοντίατρος στα οδοντιατρεία του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης (Ν.Ν.Κ.) και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο (401 Γ.Σ.Ν.Α.). Από το 2000 και για τέσσερα  χρόνια διετέλεσα επιστημονικός συνεργάτης  στην κλινική της Κινητής Προσθετικής της Οδοντιατρικής  Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Το 2009 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με ειδίκευση στα Οδοντιατρικά Βιοϋλικά. Τον ίδιο χρόνο ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην «Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία» της Γερμανικής Ακαδημίας Εμφυτευματολογίας (DGI).

Παρακολουθώ τακτικά πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης σε νέα υλικά και τεχνικές που αφορούν την Οδοντιατρική.

Είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών από το 1998.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Νέα Πεντέλη, Αθήνα