Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Σωτήρης Βρεττός - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Σωτήρης Βρεττός

Χειρουργός Οδοντίατρος – Προσθετολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφόρος Μεσογείων 421, Αγία Παρασκευή Τηλέφωνα Εργασίας: 213 0408042 Website: prostho.gr

Βιογραφικό:

Ο Σωτήρης Βρεττός γεννήθηκε  στις 2 Αυγούστου 1983 στο Μαρούσι Αττικής. Μεγάλωσε στη Θήβα Βοιωτίας και αποφοίτησε απο το 2ο Ενιαίο Λύκειο Θήβας με Γενικό Βαθμό 19.3/20. Οι καλές του επιδόσεις στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του επέτρεψαν να περάσει 4ος στην Οδοντιαντριατρκή Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Το 2007 ολοκλήρωσε την 5ετή προπτυχιακή του εκπαίδευση στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών από όπου αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς». Μετά το πέρας των προπτυχιακών σπουδών του ξεκίνησε πρακτική άσκηση στο Οδοντοθεραπευτικό Τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας ( ΓΝΑ ). Ταυτόχρονα συμμετείχε στην Κλινική Άσκηση των φοιτητών Οδοντιατρικής στο αντικείμενο της «Οδοντικής Χειρουργικής». Το 2009 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

  • Το 2010 έγινε δεκτός στο University of Michigan, School of Dentistry στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσει την 3ετή μεταπτυχιακή του εκπαίδευση την οποία ολοκλήρωσε λαμβάνοντας την ειδικότητα του Προσθετολόγου καθώς και το Master of Science από το τμήμα Biologic & Materials Sciences/ Prosthodontics. Το 2013 έλαβε τον Τίτλο του Λέκτορα και εργάστηκε στο University of Michigan διδάσκοντας στα αντικείμενα της Κινητής και της Ακίνητης Προσθετικής.
  • Από το 2016 και μετά διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στην Αθήνα εξειδικευμένο στην προσθετική, την εμφυτευματολογία και τις αισθητικές αποκαταστάσεις. Ο Σωτήρης Βρεττός έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων στο εξωτερικό. Επιπλέον είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφόρος Μεσογείων 421, Αγία Παρασκευή