Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Σύγχρονη Οδοντιατρική Λιάπης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Σύγχρονη Οδοντιατρική Λιάπης

Ολοκληρωμένη παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών
Διεύθυνση Εργασίας: Λ. Βεΐκου 105, Γαλάτσι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 29 30 462 Website: syghroniodontiatriki.gr

Βιογραφικό:

H ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ – ΛΙΑΠΗΣ είναι μια κλινική που συνδυάζει ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην οδοντιατρική φροντίδα και παροχή υγείας του ανθρώπινου οδοντοστοματικού και γναθικού συστήματος.
Μια υπερσύγχρονη κλινική μονάδα οδοντιατρικής φροντίδας, στελεχωμένη από έμπειρο ιατρικό προσωπικό συνεργατών οδοντιάτρων, άρτια εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων, σε όλες τις οδοντιατρικές ειδικότητες, όπως:

Περιοδοντολογία
Στοματική Χειρουργική
Γναθοπροσωπική Χειρουργική
Ενδοδοντία
Προσθετική
Στοματική Αισθητική
Ορθοδοντική και
Παιδοδοντία

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ –  ΛΙΑΠΗΣ διαθέτει τον τελευταίο τύπο πιστοποιημένων μηχανημάτων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού:

  • χειρουργικά μικροσκόπια
  • Lasers
  • Ψηφιακή ακτινολόγιση και απεικόνιση
  • Πανοραμική ψηφιακή ακτινογραφία
  • Έδρες με βαλβίδες αντεπιστροφής για αποφυγή μολύνσεων
  • Αυτόκαυστοι κλίβανοι αποστείρωσης με εξακρίβωση κ.α.
    ενώ τα υλικά αποκαταστάσεων και φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας γενιάς πιστοποιημένα. Η απολύμανση σε όλους τους χώρους της κλινικής γίνεται καθημερινά και στους κυρίως χώρους των ιατρείων όπου γίνονται οι συνεδρίες μετά από κάθε ραντεβού και όλα αυτά σύμφωνα με τα ποιο αυστηρά πρωτόκολλα αντισηψίας που εφαρμόζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση EUROPΕAN ΕΝ NORMS ISO.

H ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ –  ΛΙΑΠΗΣ ιδρύθηκε στις αρχές τις δεκαετίας του 1990 από τον αείμνηστο οδοντίατρο Κωνσταντίνο Γ. Λιάπη.

Ο Κώστας Λιάπης ήταν κάτοχος πτυχίου Οδοντικής Τεχνολογίας των ΚΑΤΕΕ Αθηνών. Στη συνέχεια φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε το πτυχίο της Οδοντιατρικής ενώ εξειδικεύτηκε και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Προσθετική Οδοντιατρική στις Η.Π.Α.

Ο Κώστας Λιάπης οραματίστηκε πολύ νωρίς τη δημιουργία μιας σύγχρονης οδοντιατρικής κλινικής, που θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών με κέντρο τον συνάνθρωπό μας. Ακολουθώντας πάντα από κοντά όλες τις σύγχρονες εξελίξεις μέχρι την τελευταία του πνοή, με την ανθρωποκεντρική / αλτρουιστική αντίληψη που τον χαρακτήριζε, πίστεψε από την πρώτη στιγμή ότι όλοι πρέπει να έχουμε πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες και σύνθετες οδοντιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες της Δυτικής Ευρώπης και της Αμερικής.

Ο Κώστας Λιάπης, πίστευε με πάθος ότι σε ένα σύγχρονο κράτος, πρέπει να έχουμε πρόσβαση όλοι στις σύγχρονες υπηρεσίες υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, δεν παρέλειπε ποτέ να περιθάλψει, χωρίς οικονομικές απολαβές, τόσο εντός της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ όσο και στη γενέτειρά του – την Ευρυτανία, τους συνανθρώπους μας που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Αυτήν ακριβώς την νοοτροπία και αυτό το πάθος για την οδοντιατρική και την προσφορά υπηρεσίας στον συνάνθρωπό, μεταλαμπάδευσε και σε όλους εμάς τους μακροχρόνιους συνεργάτες του, οδοντιάτρους όλων των ειδικοτήτων που στελεχώνουμε τη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ – ΛΙΑΠΗΣ.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λ. Βεΐκου 105, Γαλάτσι