Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Τατιάνα Φράγκου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Τατιάνα Φράγκου

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ευαγγελιστρίας 4, Πόρτο Χέλι Τηλέφωνα Εργασίας: 27540 51710 Τηλέφωνα Εργασίας: 69735 60366 Website: portohelidentist.gr

Βιογραφικό:

Χειρουργός Οδοντίατρος
Φράγκου Τατιάνα
Πτυχιούχος κρατικού πανεπιστημίου της πόλης Λβοβ ‘Ντανίλο Χάλιτσκι’, Ουκρανία 2010.
(αναγνωρισμένο δίπλωμα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. το 2011)
Συνεχή επιμόρφωση σε εξειδικευμένα προγράμματα, παρακολούθηση σεμιναρίων και πανελλήνιων οδοντιατρικών συνεδρίων.

Η Φιλοσοφία Μου

Όλοι είναι μοναδικοί όσον αφορά τις ανησυχίες, τα κίνητρά και τους στόχους τους και χαίρομαι να έχω την ευκαιρία να τα ακούσω και να βεβαιωθώ ότι οι οδοντιατρικές ανάγκες τους πληρούνται. Στόχος μου είναι να προσαρμόζω τη θεραπεία σε κάθε άτομο, σε ένα άνετο περιβάλλον φροντίδας.

Η επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εμπειρία, έτσι προσπαθώ να δημιουργήσω ένα περιβάλλον όπου οι ασθενείς μου μπορούν να αισθάνονται άνετα. Με ανταμείβει όταν οι ασθενείς αφήνουν το γραφείο μου με πιο χαρούμενο, όμορφο και υγειές χαμόγελο.

Το σκεπτικό μου στη θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών, είναι η ελάχιστη δυνατή επέμβαση για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος.

Σεβασμός στους σκληρούς ιστούς (δόντια και γνάθοι), αλλά και στους μαλακούς ιστούς (ούλα) και αποφυγή υπερβολικών –ή και άσκοπων– θεραπειών που ταλαιπωρούν τον ασθενή και τον εξουθενώνουν ψυχικά, αλλά και οικονομικά, με αμφίβολα πολλές φορές οφέλη.

Το οδοντιατρείο μου στο Πόρτο Χέλι, στεγάζεται σε μοντέρνο και ευχάριστο χώρο, εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα. Εφαρμόζονται υψηλές προδιαγραφές υγιεινής με σύγχρονες μεθόδους αποστείρωσης-απολύμανσης θέτοντας πάνω από όλα την ασφάλεια και υγεία – υγιεινή των ασθενών.

Οι αρχές που διέπουν το ιατρείο μου είναι:

  •  Άριστη ποιότητα
  •  Ταχύτητα
  •  Ελάχιστο κόστος για το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα
  •  Ελάχιστη ταλαιπωρία
  •  Ανώδυνη θεραπεία
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ευαγγελιστρίας 4, Πόρτο Χέλι