Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΛΗΝΟΥ - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΛΗΝΟΥ

Περιοδοντολογία – Εμφυτεύματα Athens Dental Care
Διεύθυνση Εργασίας: Μαρασλή 3 & Β. Σοφίας, Κολωνάκι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 7293211 Website: athensdentalcare.gr

Βιογραφικό:

H Τατιάνα Γληνού γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την απόκτηση του πτυχίου της ως Χειρουργός Οδοντίατρος συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ε.Κ.Π.Α. με εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία.

Έχει διατελέσει επί πενταετίας επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο της Περιοδοντολογίας, ενώ από το 2003 εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας.

Από το 2009 ασχολείται αποκλειστικά με την άσκηση της Περιοδοντολογίας και της Εμφυτευματολογίας στο ιδιωτικό της ιατρείο και ως εξωτερική συνεργάτης στο Athens Dental Care.

Από το 1999 μέχρι και σήμερα παρακολουθεί πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων, συμπεριλαμβανομένων Πανελληνίων Οδοντιατρικών Συνεδρίων, σεμιναρίων Περιοδοντολογίας της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, κλινικών σεμιναρίων, συμποσίων και επιστημονικών ημερίδων της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης, ημερίδων της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωματωσης και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, του 1ου Εθνικού και Διεθνούς Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοστοματικών Εφαρμογών Laser, του 1ου και 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Περιοδοντολογίας του Συλλόγου Ελλήνων Περιοδοντολόγων, του 1ου και 2ου Hellenic ITI Congress καθώς και διεθνή συνέδρια (IADR: Annual meeting of International Association for Dental Research- Continental European and Israeli Divisions, Θεσσαλονικη 2007) και Πανευρωπαϊκά συνέδρια Περιοδοντολογίας (Europerio 5, Μαδρίτη, 2006 και Europerio 6, Στοκχόλμη, 2009).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μαρασλή 3 & Β. Σοφίας, Κολωνάκι