Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Τρύφωνας Μούρτζιος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Τρύφωνας Μούρτζιος

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Γιάννη Αγγέλου 3, Θεσσαλονίκη – Χαριλάου Τηλέφωνα Εργασίας: +302310300965 Τηλέφωνα Εργασίας: +306973793537 Website: mourtziostrifonas.gr

Βιογραφικό:

Ο κ. Μούρτζιος εξασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου από το 2006, ενώ είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Φιλιππούπολης (2001), διαθέτοντας αναγνωρισμένο πτυχίο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό συνεδρίων σχετικά με την προσθετική οδοντιατρική, ενώ έχει μαθητεύσει ως βοηθός οδοντιάτρου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία.

Η ακαδημαϊκή γνώση υψηλής πιστοποίησης, η πλούσια εμπειρία και πάνω από όλα ο επαγγελματισμός και η ανθρώπινη ευαισθησία με την οποία προσεγγίζει κάθε περιστατικό ξεχωριστά, καθιστούν τον οδοντίατρο Τρύφωνα Μούρτζιο, με έδρα την περιοχή Χαριλάου-Θεσσαλονίκη, την βασική σας επιλογή σε οτιδήποτε αφορά την οδοντοστοιχία σας.

Το οδοντιατρείο του κ. Μούρτζιου βρίσκεται σε εύκολα προσβάσιμο σημείο της πόλης, ενώ οι υπηρεσίες που παρέχει χαρακτηρίζονται από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Γιάννη Αγγέλου 3, Θεσσαλονίκη – Χαριλάου