Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO CLINIC - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO CLINIC

Κλινική Οδοντικών Εμφυτευμάτων
Διεύθυνση Εργασίας: Ναπολέοντος Ζέρβα 22, Ιωάννινα Διεύθυνση Εργασίας: Λ. Αγγέλου Μεταξά 39, Γλυφάδα Τηλέφωνα Εργασίας: 2651023200 / 2108945111 Website: frontida-dental.gr

Βιογραφικό:

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ λειτουργεί από το 2004 στα Ιωάννινα εξυπηρετώντας τις ανάγκες των ασθενών της ΒΔ Ελλάδας.

Αποτελεί το πρώτο επίσημα αδειοδοτημένο Πολυοδοντιατρείο στην περιοχή μας και το πρώτο πλήρως οργανωμένο τμήμα οδοντικών εμφυτευμάτων με τις εξειδικεύσεις της Προσθετικής & Χειρουργικής Εμφυτευμάτων.

Η MALO CLINIC ιδρύθηκε το 1995 από τον Paulo Malo, είναι αναγνωρισμένη για την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες υπηρεσίες της, έχει παρουσία σε 6 ηπείρους και σε πάνω από 20 χώρες.
Τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει αναπτύξει τις σημαντικότερες τεχνικές στο τομέα της εμφυτευματολογίας, όπως το πρωτόκολλο Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης All-on-4®, την μέθοδο άμεσης εμφύτευσης, τα ειδικά εμφυτεύματα NobelSpeedy και τα ζυγωματικά εμφυτεύματα.

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ | MALO CLINIC προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις πλέον εξελιγμένες και καινοτόμες υπηρεσίες εμφυτευματολογίας στα Ιατρεία της σε Αθήνα και Ιωάννινα.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ναπολέοντος Ζέρβα 22, Ιωάννινα

Λ. Αγγέλου Μεταξά 39, Γλυφάδα