Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Φωτεινή Μουαμελετζή - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Φωτεινή Μουαμελετζή

Ορθοδοντικός
Διεύθυνση Εργασίας: Μητροπόλεως 77, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: +30 2310-271284 Website: mouameletziorthodontics.gr

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1986.

Το 1987 ξεκίνησε τη λειτουργία ιδιωτικού ιατρείου άσκησης γενικής οδοντιατρικής. Παράλληλα ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Εργαστηρίου Ακίνητης Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κατά τη διετία 1987-1988 και ακολούθως υπήρξε Ειδική Μεταπτυχιακή Υπότροφος (Ε.Μ.Υ.) του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. στο γνωστικό αντικείμενο της Ιατροδικαστικής Οδοντολογίας (1988-1989).

Ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Παιδοδοντία και Κοινωνική Οδοντιατρική στο Department of Child Dental Health and Community Dentistry, Royal Dental College, Aarhus, Δανία στα πλαίσια του διαπανεπιστημιακού προγράμματος Erasmus (Απρίλιος 1989-Ιούλιος 1989).

Το 1997 αποφοίτησε από το τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ορθοδοντικής του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και απόκτησε το Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ορθοδοντική και τον τίτλο της Οδοντιατρικής Ειδικότητας της Ορθοδοντικής μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο Υπουργείο Υγείας. Από το 1997 ασκεί αποκλειστικά την Ορθοδοντική στο ιδιωτικό της ιατρείο.

Έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει ορθοδοντικά θέματα σε συνέδρια της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.

Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ορθοδοντικής του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.).

Είναι μέλος της Επιτροπής Σύνταξης του περιοδικού Ελληνική Ορθοδοντική Επιθεώρηση, καθώς και μέλος των:

  • Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος,
  • Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος
  • Εταιρεία Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας
  • Στοματολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος
  • Επαγγελματικός Σύλλογος Ορθοδοντικών Ελλάδος
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μητροπόλεως 77, Θεσσαλονίκη