Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Χαλιντέ Σοϊχάν - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Χαλιντέ Σοϊχάν

Χειρουργός Οδοντίατρος DDS
Διεύθυνση Εργασίας: Παύλου Μελά 40, Ρόδος Τηλέφωνα Εργασίας: 22410-78039 Τηλέφωνα Εργασίας: 6946417914 Website: halide.gr

Βιογραφικό:

Η Χαλιντέ Σοϊχάν γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο.

Το 2006 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και αποφοίτησε το 2011 με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αλλά και μετά την ολοκλήρωσή τους εργάστηκε σε εξειδικευμένα οδοντιατρεία στην Αθήνα και τη Ρόδο, όπου εξέλιξε την κλινική της εμπειρία στην προσέγγιση και αντιμετώπιση όλων των οδοντιατρικών περιστατικών.

Πιστεύοντας και υποστηρίζοντας τη δια βίου επιμόρφωση, λαμβάνει μέρος σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια και ημερίδες, ώστε να προσφέρει τις βέλτιστες υπηρεσίες στους ασθενείς της, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα.

Αξιοποιώντας και ενσωματώνοντας τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην καθημερινή κλινική πράξη, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη υλικοτεχνική δομή, εγγυάται τη μέγιστη αξιοπιστία. Η υπευθυνότητα, η ευαισθησία, ο σεβασμός και η προσεκτική αντιμετώπιση που δείχνει σε όλα τα περιστατικά, σε συνδυασμό με τη φιλική προσέγγιση και την επεξηγηματικότητά της, εμπνέουν εμπιστοσύνη  και ολοκληρώνουν το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ ιατρού και ασθενή.

Έτσι, εξασφαλίζεται ο πλέον ολοκληρωμένος και  αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης των ασθενών και επιτυγχάνεται το πιο όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Παράλληλα, έχοντας ανεπτυγμένη την αίσθηση της κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού, λαμβάνει μέρος σε διάφορες δραστηριότητες κοινωφελούς χαρακτήρα που διοργανώνονται από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδ/σου, αλλά και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις, όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας έτσι τις υπηρεσίες της για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Παύλου Μελά 40, Ρόδος