Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Χαράλαμπος Δ. Πασχαλίδης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Χαράλαμπος Δ. Πασχαλίδης

Περιοδοντολόγος. M.S.
Διεύθυνση Εργασίας: Σκουζέ 42 & Ακτή Μουτσοπούλου, Πειραιάς Τηλέφωνα Εργασίας: +30 693 23 222 10 Τηλέφωνα Εργασίας: +30 210 4287504 Website: oula.gr

Βιογραφικό:

Γεννήθηκα το έτος 1964 στην Αθήνα.  Μεγάλωσα στο Ελληνικό, κατόπιν έζησα στο Παλαιό Φάληρο ως το 2004, όταν μετακόμισα μόνιμα στον Πειραιά.  Μαθήτευσα στο Κολλέγιο Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησα το 1983 (τετρατάξιο Λύκειο).

Το 1985 εισήχθηκα στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απο το οποίο έλαβα το πτυχίο του Οδοντιάτρου με το βαθμό Λίαν Καλώς.  Την ακαδημαική χρονιά 1991-92 υπηρέτησα ως άμισθος επιστημονικός συνεργάτης στην κλινική Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Κατόπιν έγινα δεκτός από το Πανεπιστήμιο της Μιννεσότα στις Η.Π.Α., όπου σπούδασα την ειδικότητα της Περιοδοντολογίας και έλαβα τον τίτλο Master of Science το 1995.  Ως τα τέλη 1996 υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, με την ειδικότητα του Οδοντιάτρου.

Από τότε και ως σήμερα, εργάζομαι στο ιδιωτικό μου ιατρείο στον Πειραιά, με αποκλειστική ενασχόλιση στην ειδικότητα της Περιοδοντολογίας.

Είμαι μέλος της Αμερικάνικης Ακαδημίας Περιοδοντολογίας, της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας, και της Ελληνικής Εταιρείας Περιοδοντολογίας (πρώην μέλος διοικητικού συμβουλίου).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Σκουζέ 42 & Ακτή Μουτσοπούλου, Πειραιάς