Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Χαράλαμπος Φριλίγκος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Χαράλαμπος Φριλίγκος

Ειδικός Ορθοδοντικός DDS, MSc
Διεύθυνση Εργασίας: Αλεξάνδρου Ρώμα 79, Ζάκυνθος Τηλέφωνα Εργασίας: 26951 03024 Τηλέφωνα Εργασίας: 6984 086790 Website: orthodontiki-friligos.gr

Βιογραφικό:

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΡΙΛΙΓΚΟΣ

Ειδικός Ορθοδοντικός DDS, MSc

Υψηλών προδιαγραφών θεραπευτικές τεχνικές!

O ειδικός ορθοδοντικός DDS MSc Χαράλαμπος Φριλίγκος διατηρεί ιατρείο στη Ζάκυνθο από το 2014, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες. Με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ορθοδοντικό πρόβλημα –μικρό ή μεγαλύτερο–, με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων.

Ο ορθοδοντικός Χαράλαμπος Φριλίγκος είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Οvidius University. Το 2011 έγινε μέλος του Βρετανικού Συμβουλίου Οδοντιατρικής, ως ειδικευμένος ορθοδοντικός ιατρός, ενώ τον Ιανουάριο του 2014 ξεκίνησε τη λειτουργία του ιδιωτικού ιατρείου του, στη Ζάκυνθο, όπου ασχολείται -αποκλειστικά- με την ορθοδοντική θεραπεία παιδιών και ενηλίκων.

Επικοινωνήστε με τον ειδικό ορθοδοντικό Χαράλαμπο Φριλίγκο, στη Ζάκυνθο, για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ορθοδοντικής, με τη χρήση, πάντα, σύγχρονης τεχνολογίας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Αλεξάνδρου Ρώμα 79, Ζάκυνθος