Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Χριστίνα Σοφιανίδου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Χριστίνα Σοφιανίδου

Χειρουργός Οδοντίατρος – Παιδοδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Σοφοκλέους 193Α & Σπάρτης 59, Καλλιθέα Τηλέφωνα Εργασίας: 210 95 15475 Τηλέφωνα Εργασίας: 6973 882 955 Website: paidodontiatros-kallithea.gr

Βιογραφικό:

Η Χειρουργός Οδοντίατρος – Παιδοδοντίατρος Σοφιανίδου Χριστίνα διατηρεί το ιατρείο της στην Καλλιθέα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα απέναντι στους ασθενείς.

Στο οδοντιατρείο αντιμετωπίζονται περιστατικά που αφορούν τόσο ενήλικες όσο και ανήλικους. Η Παιδοδοντίατρος, έχοντας μια πλούσια Ακαδημαϊκή πορεία καθώς και μια αντίστοιχη επαγγελματική, βρίσκεται σε θέση να δώσει υπεύθυνες συμβουλές πάνω στην στοματική υγιεινή και να χορηγήσει τις κατάλληλες θεραπείες και αγωγές εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Η Σοφιανίδου Χριστίνα είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής από το 2000. Εξειδικεύεται στην Οδοντιατρική Χειρουργική και στην Παιδοδοντιατρική ενώ παράλληλα είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Με διαρκή συμμετοχή σε σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την επιστήμη της Οδοντιατρικής, παραμένει ενημερωμένη για τις εξελίξεις και για τις νέες τεχνικές και τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα πιο σύγχρονα οδοντιατρεία.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Σοφοκλέους 193Α & Σπάρτης 59, Καλλιθέα