Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Χρυσάνθη Τσερπέλη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Χρυσάνθη Τσερπέλη

Χειρούργος οδοντίατρος, Γναθολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Παναγοπούλου & Γρίβα, Αγρίνιο Τηλέφωνα Εργασίας: +30.2641069887 Website: tserpeli-dentist.gr

Βιογραφικό:

H Οδοντίατρος ΤΣΕΡΠΕΛΗ Π ΧΡΥΣΑΝΘΗ έχει την έδρα της στο Αγρίνιο. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση συχνών παθήσεων, όπως ο στοματοπροσωπικός πόνος, η άπνοια ύπνου και το ροχαλητό.

Το 2010 έγινε δεκτή από το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Κλινικής Αντιμετώπισης Στοματοπροσωπικού Πόνου, της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών από όπου και αποφοίτησε επιτυχώς. Η εκπαίδευση περιλάμβανε κλινικά και θεωρητικά σεμινάρια στα αντικείμενα της ΩΡΛ (Ιπποκράτειο Νοσοκομείο), της Γναθοχειρουργικής (Ευαγγελισμός), της Ψυχιατρικής (Αττικό Νοσοκομείο), Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία (Αιγινήτειο Νοσοκομείο), της Νευρολογίας (Ναυτικό Νοσοκομείο), της Αναισθησιολογίας (Αρεταίειο Νοσοκομείο) και της Ρευματολογίας (Λαϊκό Νοσοκομείο).

Προσπαθεί να παρακολουθεί στενά όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της οδοντιατρικής μέσω της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης σε οδοντιατρικά σεμινάρια και συνέδρια.

Παράλληλα δημοσιεύσει εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά.

 

Διπλωματική εργασία για απόκτηση τίτλου ειδίκευσης

Η διακρίβωση του βαθμού συσχέτισης συγκλεισιακών παραμέτρων με σημεία και συμπτώματα δυσλειτουργίας του Στοματογναθικού Συστήματος.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Παναγοπούλου & Γρίβα, Αγρίνιο