Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Χρύσα Καρανικήτα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Χρύσα Καρανικήτα

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ράλλη Δημητρίου 11, Μαρούσι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 6121040 / 6944824452 Website: chrysa-karanikita-odontiatros.gr

Βιογραφικό:

Αποφοίτησα το 1987 από το 14ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και τη χρονιά αυτή έλαβα την τρίτη θέση κατά την εισαγωγή μου στο Οδοντιατρικό τμήμα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, γεγονός που με τίμησε με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Το 1993 αποφοίτησα με βαθμό Λίαν Καλώς, απέκτησα άδεια ασκήσεως οδοντιατρικού επαγγέλματος και άδεια λειτουργίας οδοντιατρείου και ασκώ ιδιωτικό επαγγελμα έως σήμερα.

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Το 1997 ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τομέα Οδοντικής και Ανωτέρας Προσθετικής του Οδοντιατρικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Το αντικείμενο των Μεταπτυχιακών σπουδών περιλάμβανε κλινικό και θεωρητικό μέρος:               • Αντιμετώπιση ολικά και μερικά νωδών ασθενών
• Αντιμετώπιση με μεταβατικές προσθετικές αποκαταστάσεις παθολογικών καταστάσεων    (π.χ επουλίδες, απώλεια κατακόρυφης διάστασης προσώπου)
• Προσθετική αποκατάσταση ασθενών με οστικά ελλείμματα εξαιτίας αφαίρεσης όγκων ή με συγγενείς δυσπλασίες.
• Προσθετική αποκατάσταση σε παιδιά με ολιγοδοντία και άτυπη οδοντοφυία.
• Μελέτη οδοντιατρικών υλικών και ερευνητική εργασία με θέμα: « Μέτρηση εκλυομένης θερμότητας κατά την πήξη πυροχωμάτων που χρησιμοποιούνται για τη χύτευση του τιτανίου.»
• Ασκηση στα εργαστηριακά στάδια κατασκευής των ολικών οδοντοστοιχιών.

Παράλληλα με την άσκηση ιδιωτικού επαγγέλματος παρακολούθησα σεμινάρια και μετεκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Είμαι μέλος του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ράλλη Δημητρίου 11, Μαρούσι