Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023

Χρύσα Παναγιωτοπούλου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Χρύσα Παναγιωτοπούλου

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ηρώων Πολυτεχνείου & Νικηταρά, Καρδίτσα Τηλέφωνα Εργασίας: 2441 55 1821 Website: panagiotopoulou-dentalclinic.gr

Βιογραφικό:

Η χειρούργος Οδοντίατρος Παναγιωτοπούλου Χρύσα αποφοίτησε απο το 2ο γενικό Λύκειο Πετρούπολης , Αθηνών με βαθμό άριστα το 2004 και τον ίδιο χρόνο εισήχθη στην οδοντιατρική σχολή.Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009 με βαθμό “Λίαν Καλώς” .

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε διάφορα φοιτητικά συνέδρια με εργασίες μία εκ των οποίων απέσπασε το τιμητικό φοιτητικό έπαθλο Ελίνας Αγγελοπούλου.

Μετά την αποφοίτηση της δούλεψε σε κεντρικά νοσοκομεία της Αθήνας (Νιμιτς, Φρουραχείο Αθηνών) ασκώντας τα καθήκοντα του γενικού οδοντιάτρου καθημερινώς.

Την περίοδο 2010-2012 διατέλεσε ταυτόχρονα και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών στα τμήματα Ενδοδοντίας και Οδοντικής χειρουργικής.

Μετά από μια ευχάριστη πορεία στην επιστημονική ομάδα του πανεπιστημίου Αθηνών αναχώρησε για το εξωτερικό τον Ιανουάριο του 2012.

Για 3 χρόνια δούλεψε σε απαιτητικά κεντρικά οδοντιατρεία σε Λονδίνο και Ipswich, Suffolk ως χειρουργός οδοντίατρος.

Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια και διαλέξεις στην Αγγλία με θέματα αισθητικής οδοντιατρικής , επειγόντων περιστατικών, χειρουργικών τεχνικών.

Το 2015 πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δημιουργήσει το δικό της οδοντιατρείο στον τόπο καταγωγής της , την Καρδίτσα.Σκοπός και φιλοσοφία της είναι να παρέχει ποιοτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες με αγάπη και έμφαση στην αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική.

Υιοθετώντας  το πνεύμα της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης εξακολουθεί να παρακολουθεί και να συμμετάσχει σε σεμινάρια,webinars,ημερίδες και συνέδρια. Επιπλεόν διατηρεί πρόσβαση σε επιστημονικά περιοδικά με σκοπό την ολοένα εξοικείωση της με νέες τεχνικές ,τεχνολογίες αλλά και υλικά .

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ηρώων Πολυτεχνείου & Νικηταρά, Καρδίτσα