Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Χυτά Ελένη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Χυτά Ελένη

Χειρουργός Οδοντίατρος – Περιοδοντολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Δ. Λάππα 87 & Ηρώων Πολυτεχνείου, Καρδίτσα Διεύθυνση Εργασίας: Βύρωνος & Κανούτα 1 Τρίκαλα Τηλέφωνα Εργασίας: +30 2441 401010 Τηλέφωνα Εργασίας: +30 24310 77560 Website: periodontologia.gr

Βιογραφικό:

Η κ. Χύτα εισήχθη και αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ειδικεύτηκε στην περιοδοντολογία και εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο του Göteborg στη Σουηδία, όπου παρέμεινε για τρία έτη. Ασχολήθηκε ερευνητικά με τα αντισηπτικά στην οδοντιατρική για ένα χρόνο. Το πρόγραμμα της Πανεπιστημιακής κλινικής του Göteborg είναι προστατευμένο κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Περιοδοντολογικής Εταιρίας (European Federation of Periodontology) η οποία έχει προς το παρόν αναγνωρίσει περιορισμένο αριθμό ανάλογων προγραμμάτων.

Η εκπαίδευσή της στην τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων έγινε από την πιο φημισμένη περιοδοντολογική κλινική παγκοσμίως από την ομάδα του καθηγητή Jan Lindhe, αλλά και στην κλινική του Branemark από γναθοχειρουργούς της ομάδας του καθηγητή που εισήγαγε την έννοια των εμφυτευμάτων στην οδοντιατρική. 

Εργάστηκε στη Μεγάλη Βρετανία σε ιδιωτικά πολυιατρεία και με μεγάλο αριθμό ατόμων με φοβία στον οδοντίατρο. Συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο του Leeds όπου δίδασκε Περιοδοντολογία στους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Οδοντιατρικής.

Μέλος των Περιοδοντολογικών Εταιρειών Σουηδίας, Μεγάλης Βρετανίας και Ελλάδας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Δ. Λάππα 87 & Ηρώων Πολυτεχνείου, Καρδίτσα

Βύρωνος & Κανούτα 1 Τρίκαλα