Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Smile Designers - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Smile Designers

Όλφη Ευστρατοπούλου – Ελισάβετ Κουκοπούλου Αισθητική οδοντιατρική – Γενική Οδοντιατρική
Διεύθυνση Εργασίας: Κηφισίας 170, Νέο Ψυχικό Τηλέφωνα Εργασίας: 210 6727310 – 210 6727970 Website: smiledesigners.gr

Βιογραφικό:

Πιστεύουμε πως η παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών ειδικά στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής πρέπει να γίνεται με γνώμονα πάντα την άριστη υγεία και λειτουργικότητα των δοντιών και των ούλων.

Δεσμευόμαστε να παραμένουμε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις στην οδοντιατρική τεχνολογία και να εφαρμόζουμε τις γνώσεις μας με βάση την τεκμηριωμένη οδοντιατρική επιστήμη- evidence based dentistry και τα υψηλά ηθικά standards που πρέπει να έχει ένας οδοντίατρος.

Όλφη Ευστρατοπούλου – Ελισάβετ Κουκοπούλου
Οδοντίατροι, Υπεύθυνες Κλινικής Smile Designers

Η Όλφη (Όλγα – Φιλοθέη) Ευστρατοπούλου είναι απόφοιτος του Αρσακείου Ψυχικού και στη συνέχεια απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έδωσε εξετάσεις στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και πήρε υποτροφία στο κλάδο της Προσθετικής Οδοντιατρικής.

Συνέχισε τις σπουδές της πάνω στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική στην Αμερική, στο University of Michigan in Ann Arbor, όπου γύρισε με Master of Science στο συγκεκριμένο τομέα (MSc in Esthetics and Restorative Dentistry). Εκπόνησε την μεταπτυχιακή της διατριβή με θέμα τα οδοντιατρικά αισθητικά υλικά και τη συγκόλληση τους στους οδοντικούς ιστούς, με την βοήθεια μεγάλων καθηγητών της Οδοντιατρικής όπως ο Dr O’ Brien.

Έχει διδάξει τους προπτυχιακούς φοιτητές στην Οδοντιατρική Σχολή του University of Michigan κατά τη διάρκεια των εκεί σπουδών της. Ήταν Πανεπιστημιακή Συνεργάτιδα του Παν/μιου Αθηνών στην έδρα της Οδοντικής Χειρουργικής, διδάσκοντας στο εργαστήριο αλλά και στις κλινικές των φοιτητών επί σειρά ετών (1998-2004).

Συμμετέχει ενεργά και παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα επιστημονικά δρώμενα στο χώρο της Αισθητικής Οδοντιατρικής στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Έχει συμμετοχή σε πλήθος συνεδριών ως ομιλήτρια με ανακοινώσεις πάνω στις ερευνητικές της εργασίες. Έχει συμμετοχή στη διδασκαλία μεταπτυχιακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο που ειδικευέται στο χώρο της Αισθητικής Οδοντιατρικής και της Προσθετικής Αποκατάστασης από το 1998.

Είναι μέλος των:
Academy of Operative Dentistry
American Academy of Cosmetic Dentistry
Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης
Ελληνική Ακαδημία της Αισθητικής Οδοντριατρικής

 

Η Ελισάβετ Κουκοπούλου είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευθεί στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική στο University of Michigan, USA. Eίναι κάτοχος του Master of Science in Restorative Dentistry, University of Michigan, USA.

Έχει διδάξει τους προπτυχιακούς φοιτητές του School of Dentistry, Ann Arbor, University of Michigan. Έχει διδάξει τους προπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών το γνωστικό της αντικείμενο ως επιστημονικός συνεργάτης στην έδρα της Οδοντικής Χειρουργικής για 5 συναπτά έτη.

Είναι κάτοχος της Dubai Health Authority License (DHA) as a Specialist Restorative Dentist, καθώς και της Health Authority of Abu Dhabi License (HAAD) as a Specialist Prosthodontist Dentist και τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες οδοντιατρικές κλινικές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εξασκώντας αποκλειστικά την ειδικότητά της.

Έχει λάβει μέρος σε πλήθος ερευνητικών εργασιών πάνω στην συμπεριφορά και τις ιδιότητες οδοντιατρικών υλικών στο University of Michigan Dental Research.

Έχει συμμετοχή σε πλήθος παγκοσμίων και ελληνικών συνεδριών ως ομιλήτρια με ανακοινώσεις πάνω στις ερευνητικές της εργασίες. Έχει συμμετοχή στη διδασκαλία μεταπτυχιακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης. Παρακολουθεί κάθε χρόνο παγκόσμια συνέδρια στην Ευρώπη και Αμερική και παραμένει ενημερωμένη σε όλες τις παγκόσμιες νέες εξελίξεις. Γράφει αρθρα σαν σύμβουλος – οδοντίατρος ειδικευμένος στην Αισθητικη Οδοντιατρικη σε γυναικεία περιοδικά ομορφιάς και υγείας.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο που ειδικευέται στο χώρο της Αισθητικής Οδοντιατρικής και της Προσθετικής Αποκατάστασης από το 1998.

Είναι μέλος των:
Academy of Operative Dentistry
American Academy of Cosmetic Dentistry
Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης
Ελληνική Ακαδημία της Αισθητικής Οδοντριατρικής
Ελληνική Προσθετική Εταιρεία

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Κηφισίας 170, Νέο Ψυχικό