Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Advanced Dental Center - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Advanced Dental Center

Κέντρο Οδοντιατρικής Περίθαλψης
Διεύθυνση Εργασίας: Δούσμανη 20Β & Αγγέλου Μεταξά, Γλυφάδα Τηλέφωνα Εργασίας: 213 042 4551 / 693 8372953 Website: advanceddentalcenter.gr

Βιογραφικό:

Το Advanced Dental Center ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα οδοντιατρικής περίθαλψης στεγάζεται σε έναν άνετα προσβάσιμο χώρο στο κέντρο της Γλυφάδας.

Η φιλοσοφία της κλινικής είναι να κάνει την επίσκεψη στον οδοντίατρο τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της θεραπείας όσο πιο ευχάριστη και ξεκούραστη γίνεται.

Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές μονάδες και με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει μπορεί να σας εξασφαλίσει μια γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και ένα άρτια εξοπλισμένο οδοντοτεχνικό εργαστήριο εξασφαλίζοντας έτσι ταχύτατες επιδιορθώσεις σε προσθετικές αποκαταστάσεις και υψηλής ποιότητας εργασίες.

Η ομάδα μας σας καλωσορίζει και θα χαρεί να μας επισκεφθείτε και να συζητήσουμε μαζί οποιοδήποτε οδοντιατρικό πρόβλημα μπορεί να σας απασχολεί.

Παναγιώτης Κ. Τσιρογιάννης

Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημιού Αθηνών

Αναστάσιος Μ. Γκατζώνης

Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημιού Αθηνών

Τζοβάρας Αλέξανδρος

Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Pecs στην Ουγγαρία

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Δούσμανη 20Β & Αγγέλου Μεταξά, Γλυφάδα