Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Best Smiles – Δημήτρης Κωνσταντώνης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Best Smiles – Δημήτρης Κωνσταντώνης

Παιδοδοντικό–Ορθοδοντικό Ιατρείο
Διεύθυνση Εργασίας: Ελευθέριου Βενιζέλου 66, Ελευσίνα Τηλέφωνα Εργασίας: 210 55 61 750 Website: bestsmiles.gr

Βιογραφικό:

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή οδοντιατρικών θεραπειών εξαιρετικής ποιότητας. Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός μας, οι συνεργάτες ιατροί εξειδικευμένοι σε πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης, οι βοηθοί νοσηλευτές και το προσωπικό της γραμματείας έχουν στόχο τους να προσφέρουν στα παιδιά σας και σε εσάς τις καλύτερες δυνατές οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Το Παιδοδοντικό – Ορθοδοντικό Ιατρείο Ελευσίνας δημιουργήθηκε το 1996 από τον ορθοδοντικό Δημήτρη Κωνσταντώνη με σκοπό την ορθοδοντική και παιδοδοντιατρική περίθαλψη των παιδιών και εφήβων της περιοχής. Ο αρχικός στόχος ήταν η παροχή εξειδικευμένων οδοντιατρικών υπηρεσιών μέσα σε ένα περιβάλλον μοντέρνο αισθητικά, άψογο επαγγελματικά, με σεβασμό στις παιδικές και εφηβικές ιδιαιτερότητες.

Στα χρόνια που πέρασαν η ομάδα μας μεγάλωσε συμπεριλαμβάνοντας και άλλες ειδικότητες της Οδοντιατρικής ώστε οι ασθενείς μας να έχουν την εξειδικευμένη φροντίδα που χρειάζονται.

Η αξία ενός ωραίου χαμόγελου είναι ανεκτίμητη!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ελευθέριου Βενιζέλου 66, Ελευσίνα