Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Crete Implants - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Crete Implants

Σύγχρονη Οδοντιατρική Αποκατάσταση
Διεύθυνση Εργασίας: Πλατεία Ρήγα Φεραίου, κέντρο Ηρακλείου Κρήτης Τηλέφωνα Εργασίας: (+30) 2810 301008 Website: crete-implants.com

Βιογραφικό:

Το ιατρείο ιδρύθηκε το 2005 και μεταφέρθηκε στον νέο ανακαινισμένο χώρο το 2011. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, απέναντι απο την πλατεία του Αγ. Μηνά, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου 5 στον πρώτο όροφο.

Το νέο υπερσύγχρονο ιατρείο μας διαθέτει ρεσεψιόν, μεγάλη αίθουσα αναμονής, 2 χώρους θεραπείας, 2 ξεχωριστά WC (ασθενών και προσωπικού) καθώς και αίθουσα αποστείρωσης και προετοιμασίας των εργαλείων.

Στην καθημερινή φροντίδα των ασθενών μας έχουμε ενσωματώσει την τελευταία λέξη της οδοντιατρικής τεχνολογίας σε συνδιασμό με την άρτια επιστημονική κατάρτιση και το ευχάριστο περιβάλλον, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις σας.

Η παραμονή στην αίθουσα αναμονής γίνεται ευχάριστη μέσα απο την χρήση του ελεύθερου WiFi που διαθέτει το ιατρείο ή μέσα απο την χαλάρωση στους δερμάτινους καναπέδες και την απόλαυση μιας high definition 32” τηλεόρασης.

Η φροντίδα σας όμως δεν σταματά με το τέλος της θεραπείας.

Στο ιατρείο ακολουθούμε ένα πρόγραμμα εξαμηνιαίων, δωρεάν επανεξετάσεων για όλους τους ασθενείς μας, που στόχο έχει την διαρκή παρακολούθηση της πορείας της στοματικής υγείας σας και την πρόληψη τυχόν προβλημάτων.

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε και απο κοντά στους χώρους του ιατρείου μας.

Είναι σίγουρο οτι μόλις γνωριστούμε, θα γίνετε και εσείς, όπως χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας, φανατικοί φίλοι της στοματικής φροντίδας και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο ιατρείο.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Πλατεία Ρήγα Φεραίου, κέντρο Ηρακλείου Κρήτης