Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Dent4All Οδοντιατρική Μέριμνα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Dent4All Οδοντιατρική Μέριμνα

Οδοντιατρική Μέριμνα
Διεύθυνση Εργασίας: Παπαστράτου 31, Αγρίνιο Τηλέφωνα Εργασίας: +30 26410 47810 Website: dent4all.gr

Βιογραφικό:

Dent4All Οδοντιατρική Μέριμνα

Η αποκατάσταση των δοντιών και η εύρυθμη λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος αποτελεί υπόθεση την οποία αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα, γνώση και κατανόηση. Η υψηλή κατάρτιση των έμπειρων οδοντιάτρων μας με την εφαρμογή σύγχρονων επιστημονικών τεχνικών και βιοϋλικών και του έμπειρου νοσηλευτικού προσωπικού είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο.

Η 30ετής εμπειρία της κλινικής μας έχοντας θεραπεύσει και αποκαταστήσει αισθητικά και λειτουργικά πολυάριθμους ασθενείς στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας αποτελεί την εγγύηση γιατί πρέπει να μας εμπιστεύεστε.

Η συνεχής μετεκπαίδευση και ενημέρωση σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο της οδοντιατρικής επιστήμης σε συνδυασμό με την πλέον σύγχρονη ιατρική τεχνολογία αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είμαστε περήφανοι που για μια ακόμη φορά πρωτοπορούμε εισάγοντας στην κλινική μας την ψηφιακή υπολογιστική τεχνολογία και ρομποτική που έχει αλλάξει τα δεδομένα στην ορθοδοντική, ακτινοδιαγνωστική, εμφυτευματολογία, αισθητική και στην προσθετική.

Για μας έχουν ιδιαίτερη σημασία η ανθρώπινη επαφή, οι απόλυτα καθαροί ιατρικοί χώροι, η αυστηρή εφαρμογή αποστείρωσης και απολύμανσης.

Η οδοντιατρική κλινική Dent4All Οδοντιατρική Μέριμνα έχει πιστοποιηθεί για την ποιότητα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών με το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2008

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Παπαστράτου 31, Αγρίνιο