Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Dental Excellence Athens - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Dental Excellence Athens

Οδοντιατρική Κλινική
Διεύθυνση Εργασίας: Βασιλίσσης Σοφίας 123 Τηλέφωνα Εργασίας: 21 0338 9980 Website: dentalexcellence.gr

Βιογραφικό:

Η τελειότης στην οδοντιατρική (Dental Excellence) δεν προέρχεται από ένα σφράγισμα, την τοποθέτηση πορσελάνης στα δόντια ή μόνο από κατάλευκα και ίσια δόντια.

Η αρτιότης είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μιας ολόκληρης κλινικής ομάδας, με την επιστημονική εμπειρία, τις δεξιότητες και τις απαιτούμενες ακαδημαϊκές γνώσεις.

Τα πάντα ξεκινούν από την εξασφάλιση της υγείας των ιστών που στηρίζουν τα δόντια, πάνω στα οποία κατασκευάζονται άρτιες τελικές αποκαταστάσεις από ειδικούς με τη χρήση υλικών και τεχνικών τελευταίας τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις ιατρικές μας ικανότητες και γνώσεις σε όλους εσάς που έχετε την ανάγκη και τη θέληση για ένα υγιές στόμα και ένα όμορφο χαμόγελο.

Επιτυχία για μας σημαίνει κάτι παραπάνω από το να φεύγει ο ασθενής μας ικανοποιημένος από το ιατρείο. Είναι μια δική μας πρόκληση να εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες επιστημονικές τεχνικές, έχοντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις και το σωστό τρόπο να τις εφαρμόζουμε, για να προσφέρουμε σε εσάς την καλύτερη δυνατή θεραπεία και να φροντίζουμε για την υγεία των δοντιών σας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Βασιλίσσης Σοφίας 123