Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Αντιγόνη Τσιπλακίδη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Αντιγόνη Τσιπλακίδη

Χειρουργός Οδοντίατρος – Γναθοχειρουργός i-Dentity Dental Clinic
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφόρος Μαραθώνος 138, Νέα Μάκρη Τηλέφωνα Εργασίας: + 30 22940 99480 Website: i-dentity.gr

Βιογραφικό:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βερολίνο της Γερμανίας. Ακολούθησα τη γερμανική πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και παράλληλα και την ελληνική.

Το 1996 αποφοίτησα από την οδοντιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Βερολίνου (Freie Universität Berlin). Εργάστηκα ως οδοντίατρος στο Βερολίνο και στην Αθήνα και παράλληλα ασχολήθηκα με τη μουσική που είναι η δεύτερή της μεγάλη αγάπη μου.

Υλοποίησα την ιδέα της i-Dentity Dental Clinic το 2012 για να προσφέρω άριστη οδοντιατρική περίθαλψη στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης, επενδύοντας σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και δημιουργώντας ένα χαλαρωτικό και άνετο περιβάλλον για τον ασθενή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχω για την αισθητική οδοντιατρική, όμως στην i-Dentity Dental Clinic προσφέρουμε και εμφυτεύματα, ενδοδοντία, προσθετική, παιδοδοντία, γενική και χειρουργική οδοντιατρική. Επίσης υαλουρονικό οξύ και Botox.
Παρακολουθώ τακτικά σεμινάρια και ενδιαφέρομαι για καινοτομίες και λύσεις για την καλύτερη περίθαλψη του ασθενή.
Μιλάω επίσης άπταιστα γερμανικά και αγγλικά.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφόρος Μαραθώνος 138, Νέα Μάκρη