Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Maydental Οδοντιατρική Κλινική - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Maydental Οδοντιατρική Κλινική

Αισθητική Οδοντιατρική-Περιοδοντολογία-Ενδοδοντία
Διεύθυνση Εργασίας: Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου 12, Χαλάνδρι Τηλέφωνα Εργασίας: +302106820688 Τηλέφωνα Εργασίας: +306941629291 Website: maydental.gr

Βιογραφικό:

Η οδοντιατρική κλινική Maydental σχεδιάστηκε αποβλέποντας στην παροχή οδοντιατρικών θεραπειών υψηλής ποιότητας σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον.

Στην κλινική μας η γνώση και η εμπειρία καθώς και η εφαρμογή νέων τεχνολογιών, όπως η χρήση ψηφιακής ακτινογραφίας, μεγεθυντικών λούπων και οδοντιατρικού χειρουργικού στερεοσκοπίου εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Άριστες συνθήκες υγιεινής επιτυγχάνονται με την εφαρμογή νοσοκομειακών προτύπων στην απολύμανση του οδοντιατρικού εξοπλισμού και στην αποστείρωση των οδοντιατρικών εργαλείων σε χώρους ξεχωριστούς από τους χώρους θεραπειών.

Η σύγχρονη οδοντιατρική απαιτεί εξειδίκευση στους διάφορους τομείς της. Η διαρκής ενημέρωση σε συνδυασμό με το σεβασμό προς τον ασθενή, συνιστούν την πυξίδα στην καριέρα των οδοντιάτρων Δημήτρη Μήτσα και Νικολέττας Σκουρίδου.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου 12, Χαλάνδρι