Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Specialised Dentistry - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Specialised Dentistry

οδοντιατρική κλινική Specialised Dentistry of Athens
Διεύθυνση Εργασίας: Ψυχάρη 1 & Στρατήγη Νέο Ψυχικό, Αττική Τηλέφωνα Εργασίας: 210 67 41 600 Website: athensdentistry.gr

Βιογραφικό:

Το Specialized dentistry of Athens (S.D.A ) είναι η πιο σύγχρονη οδοντιατρική κλινική που δημιουργήθηκε σε ένα ιστορικό κτήριο στην Ψυχάρη στο κέντρο του Φάρου Ψυχικού με μοναδικό σκοπό να προσφέρει στους ασθενείς την απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε τομέα της οδοντιατρικής από την πιο απλή διαδικασία έως την πιο πολύπλοκη.

Το πρωτόκολλο των κλινικών Specialized Dentistry of Athens (S.D.A ) για κάθε ασθενή είναι συγκεκριμένο για να μπορέσει να εξατομικευθεί κάθε σχέδιο θεραπείας.

Ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, εφόσον είναι απαραίτητο, πάντα την αντιμετώπιση: “teeth in a day” που ουσιαστικά μπορεί να αποκτήσει δόντια ακόμη και με εμφυτεύματα σε 24 – 72 ώρες. “Minimum dentistry” που κάποιος ασθενής με διάφορα προβλήματα στο στόμα, μπορεί να επιλέξει να κάνει όλες τις θεραπείες την ίδια μέρα, να συνεργαστούν όλες οι ειδικότητες ταυτόχρονα για να ελαχιστοποιήσει τις επισκέψεις ακόμη και σε μια επίσκεψη.

Η ομάδα του Specialized Dentistry of Athens (S.D.A) αποτελείται από 20 ιατρούς (associates ) οι οποίοι είναι όλοι εξειδικευμένοι σε μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Όλοι συνεργάζονται μεταξύ τους για να αποδώσουν το μέγιστο σε κάθε θεραπεία.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ψυχάρη 1 & Στρατήγη Νέο Ψυχικό, Αττική