Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

The Dental Clinic - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

The Dental Clinic

The Dental Clinic, στην Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση Εργασίας: Τσιμισκή 54, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2310 281896 / 6944 440835 Website: thedentalclinic.gr

Βιογραφικό:

Η DENTAL CLINIC στελεχώνεται από έμπειρους οδοντιάτρους και εξειδικευμένο προσωπικό σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής.

Η DENTAL CLINIC αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές κλινικές στην Ελλάδα, ακολουθώντας τα Ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης και παροχής θεραπευτικών υπηρεσιών.

Οι συνεργάτες μας έχουν μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς της αισθητικής οδοντιατρικής, των οδοντικών εμφυτευμάτων, της χειρουργικής στόματος, της περιοδοντολογίας, της προσθετικής, της παιδοδοντιατρικής και της ορθοδοντικής παιδιών και ενηλίκων, παρέχοντας έτσι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός της κλινικής σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση όλου του προσωπικού θα σας εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή θεραπευτική διαδικασία και αποτέλεσμα ισάξιο των προσδοκιών σας.

Στόχος της DENTAL CLINIC είναι η αντιμετώπιση κάθε ασθενή μέσω της εξατομικευμένης κατάρτισης του σχεδίου θεραπείας, έχοντας παράλληλα ως γνώμονα τις ανάγκες και τα θέλω σας.

Η εγγυημένη επιτυχία στην αντιμετώπιση όλων των περιστατικών, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας, βασίζεται στην εξ’ αρχής σωστή σχεδίαση της θεραπείας, στην πιστή υλοποίηση αυτής καθώς και στη μετέπειτα υποστηρικτική θεραπεία μέσω επανελέγχων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι είμαστε σίγουροι για τη λειτουργικότητα και τη μακροβιότητα όλων των εργασιών μας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Τσιμισκή 54, Θεσσαλονίκη